“Nuorta yrittäjyyttä täytyy tukea!”– Juha Mieto

Yrittäjyyslinja yhdessä Reisjärven kunnan ja yrittäjien kanssa järjestää 25.4.2015 keväiset messut Reisjärvellä Niemenkartanossa. Messut avaa hiihtäjälegenda Juha Mieto.  Messuille on tulossa noin 50 näytteilleasettajaa jäätelömyyjistä maaurakoitsijoihin. Ohjelmassa on luvassa muun muassa taikuriesityksiä ja VPK:n pelastusnäytös. Messuihin liittyen ilmestyy messulehti, jonka levikki kattaa Reisjärven ja lähikunnat.

Odotamme messuille 2000 kävijää ja aitoa messutunnelmaa. Messuille on vapaa pääsy!

Messujen ohjelma: http://www.reisjarvenmessut.fi/ohjelma/

Yrittäjyyslinja on Reisjärven kr. opiston uusin opintolinja, jolla opiskelee 16 nuorta. Linjalla opiskellaan yrittämisen taitoja käytännön ja yhdessä tekemisen kautta. Opiskelijat ovat vuoden ajaksi perustaneet neljä tiimiyritystä, joista kaksi kilpaili viime viikolla Helsingissä järjestetyssä NY Uskalla yrittää-finaalissa ( http://uskallayrittaa.fi/ ). Molemmat finalistit saivat kunniamaininnat. Toinen yritys palkittiin parhaasta englanninkielisestä yritysesittelystä ja toinen Sisu 2015 – palkinnolla. Vuoden kestävä linja huipentuu Reisjärven messuihin.

Toivomme runsasta osallistumista medialta!

Terveisin:

Viljami Karjula, projektipäällikkö / 0440 963 947

Ville Laitila, yrittäjyyslinjan valmentaja / 045 678 6785

www.reisjarvenmessut.fi

www.facebook.com/reisjarvenmessut