Reisjärvellä koetaan aitoa messutunnelmaa

Yrittäjyyslinja yhdessä Reisjärven kunnan ja yrittäjien kanssa järjestää 26.4.2014 keväiset messut Reisjärvellä Niemenkartanossa. Messuista on tarkoitus tulla koko kunnan yhteinen jokavuotinen perinne.

Yrittäjyyslinja on Reisjärven kr. opiston viime syksynä aloittanut lopintoinja, jolla on 13 opiskelijaa. Linjalla opiskellaan yrittämisen taitoja käytännön ja yhdessä tekemisen kautta. Opiskelijat ovat vuoden ajaksi perustaneet neljä tiimiyritystä.

Messuille tulee yli 30 näytteilleasettajaa ja sinne odotetaan noin tuhatta kävijää. Messuilla on kouluaiheinen keskustelupaneeli sekä pelastusnäytös. Luvassa on paljon hauskaa myös lapsille, mm. pomppulinna, metrilakua.

Messut avaa ZEF Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Alasaarela.

Messuihin liittyen ilmestyy messulehti, joka jaetaan 19.4. Reisjärven ja sen lähialueiden kotitalouksiin.

Odotamme messuilta runsasta osanottoa ja aitoa messutunnelmaa. Messuille on vapaa pääsy!

Matias Saukkonen, projektipäällikkö/ 050 321 9196
Ville Laitila, linjanohjaaja/ 045 678 6785

www.reisjarvenmessut.fi
www.facebook.com/reisjarvenmessut